Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 27 februarie:  Deschidem săptămâna de profit cu fotbal și tenis! 

Astăzi vom paria pe trei selecții din fotbal și tenis în încercarea de a ne dubla investiția. Vezi cum pariem astazi pentru un profit dublu!

27 feb. 2023, 13:58
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 27 februarie:  Deschidem săptămâna de profit cu fotbal și tenis! 

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Pentru început vom merge pe „Ilie Oană” din Ploiești unde Petrolul va primi vizita celor de la CFR Cluj. Cele două formații au obiective diametral opuse în acest sezon, „lupii” urmând a lupta pentru supraviețuire, iar campioana pentru a-și mențiine supremația, deținând „coroana” de cinci ani în SuperLigă. Rămași doar în cursa pentru titlu, ardelenii vor da totul pentru a pleca cu toate punctele puse în joc în acest meci și a rămâne astfel în plasa liderului, Farul punând o presiune teribilă după victoria din această rundă de la Arad cu 1-0. Nu ne complicăm și pariem „acoperrit” pe dubla „X2”.

Pentru a doua selecție de pe Biletul Zilei vom merge în Portugalia, unde Sporting primelte vizita unei formații care este angrenată în lupta la retrogradare, Estoril. Mizăm cu încredere pe victoria gazdelor.

Închidem Biletul Zilei cu duelul de la turneul WTA de la Monterrey (Mexic) dintre Lin Zhu și Anna Bondar. Chinezoaica a arătat o formă excelentă în acest start de sezon, cu titlul cucerit la Hua Hin, motiv pentru care are prima șansă la victorie în duelul cu unguroaica Anna Bondar.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

L 20:00, Petrolul – CFR Cluj, X2, cota 1.15

L 21:00, Sporting – Estoril, 1, cota 1.25

L 21:30, Lin Zhu – Anna Bondar, 1, cota 1.40

Cota totală: 2.01            

Analiza detaliată a acestor jocuri, poate fi găsită pe site-ul pariuri1x2.ro

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.