Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 27 martie: Deschidem săptămâna de profit cu tenis!

Astăzi vom paria pe trei selecții din tenis din competiția feminină de la Miami în încercarea de a ne dubla investiția. Vezi cum pariem!

27 mart. 2023, 10:56
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 27 martie: Deschidem săptămâna de profit cu tenis!

Biletul zilei pariuri1x2.ro. Pentru început ne vom îndrepta atenția către disputa dintre Martina Trevisan și Jelena Ostapenko. Este un duel în care Ostapenko pleacă favorită în fața unei jucătoare care nu excelează pe hard, având bilanț negativ pe această suprafață în ultimele trei sezoane, inclusiv 2023. Nu ne complicăm și pariem simplu pe victoria sportivei din Letonia.

Rămânem tot la Miami în competiția feminină la disputa dintre Jessica Pegula și Magda Linette. La fel ca și Ostapenko și Pegula este mare favorită în disputa cu Magda Linette. Reprezentanta gazdelor are planuri mari la Miami, având în vedere faptul că liderul mondial a abandonat înainte de startul competiției. Vom paria pe victoria numărului 3 WTA.

Închidem Biletul Zilei de astăzi cu duelul dintre Elena Rybakina – Elise Mertens. Chiar dacă nu a impresionat în primele două tururi de la Miami, Rybakina are prima șansă în acest duel, Elise Mertens fiind o adversară care nu ar trebui să-i pună probleme prea mari în drumul către sferturile de finală de la Miami.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

L 18:00, Martina Trevisan – Jelena Ostapenko, sub 22.5 game-uri, cota 1.46

L 20:30, Jessica Pegula – Magda Linette, 1 – cota 1.20

L 22:00, Elena Rybakina – Elise Mertens, 1 – cota 1.26

Cota totală: 2.20      

Analiza detaliată a acestui joc, poate fi găsită pe site-ul pariuri1x2.ro

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.