Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 27 septembrie: Continuăm pe linia profitului cu fotbal!  

Astăzi vom paria pe trei selecții din fotbal în încercarea de a ne dubla investiția. Vezi cum pariem!

27 sept. 2023, 10:38
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 27 septembrie: Continuăm pe linia profitului cu fotbal!  

Biletul zilei pariuri1x2.ro. Pentru început vom merge la Oradea unde FCSB are o misiune facilă în primul meci din faza grupelor Cupei României în fața divizionarei C din localitate. Chiar și cu o echipă de start în care își vor face apariția mai multe rezerve, bucureștenii sunt mari favoriți la victorie și ne așteptăm să se impună fără probleme.

Pentru a doua selecție de pe Biletul Zilei vom merge în La Liga, la confruntarea dintre Real Madrid și Las Palmas. „Galacticii” vin după înfrângerea suferită în derby-ul cu Atletico, iar un meci pe teren propriu cu Las Palmas vine cum nu se poate mai bine pentru „galactici”. Ne așteptăm ca aceștia să se revanșeze în fața suporterilor și să se impună fără mari dificultăți.

Închidem Biletul Zilei cu disputa din Serie A dintre Inter și Sassuolo. Inter bifează victorie după victorie în Serie A, iar astăzi primește vizita celor de la Sassuolo. Oaspeții au reușit să învingă în etapa precedentă Juventus, cu scorul de 4-2, însă trupa din Milano este la un alt nivel și este de așteptat să înregistreze o nouă victorie.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Real Madrid – Las Palmas, 1, cota 1.22

FC Bihor – FCSB, 2, cota 1.24

Inter – Sassuolo, 1, cota 1.33

Cota totală: 2.01

Analiza detaliată a acestor jocuri, poate fi găsită pe site-ul pariuri1x2.ro.

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.