Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 28 februarie: „Dubla” pentru profit vine din SuperLigă!

Astăzi vom paria pe două selecții din fotbal, în încercarea de a ne dubla investiția. Vezi cum pariem, biletul zilei pariuri1x2.ro.     

28 feb. 2024, 09:42
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 28 februarie: „Dubla” pentru profit vine din SuperLigă!

Pentru început vom merge la Rapid – UTA. Săpunaru & co vin după dușul rece din Copou cu Poli Iași și vor da totul să se reabiliteze în fața exigenților fani care visează la titlu în acest sezon. Vom miza pe un rezultat pozitiv al „alb-vișiniilor”, „dubla” fiind însoțită și de minim două schimbări ale tabelei de marcaj, selecție câștigătoare în 4 din ultimele 5 „directe” din SuperLigă.

A doua și totodată ultima selecție vine de la „U” Cluj – Farul. Pe „Cluj Arena”, miza punctelor puse în joc între „U” Cluj și Farul este uriașă, cele două țintind play-off-ul. Formația „Regelui” își poate „betona” locul în „top 6” cu un rezultat pozitiv și mai mult ca sigur că „rechinii” vor veni deciși să-și atingă obiectivul.

Biletul Zilei pariuri1x2.ro

Biletul Zilei
Rapid – UTA, 1X și peste 1.5 goluri –  Cota 1.60
„U” Cluj – Farul, Farul, peste 0.5 goluri –  Cota 1.42

Cota totală: 2.27

Analiza detaliată a acestor jocuri, poate fi găsită pe site-ul pariuri1x2.ro.

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.