Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 28 februarie: Trei sporturi diferite pentru un sfârșit de februarie „VERDE”

Astăzi vom paria pe trei selecții din fotbal, tenis și baschet, în încercarea de a ne dubla investiția. Vezi cum pariem!

28 feb. 2023, 12:00
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 28 februarie: Trei sporturi diferite pentru un sfârșit de februarie „VERDE”

Biletul zilei pariuri1x2.ro.   Pentru început vom merge la Ovidiu, la duelul dintre Farul și Sepsi OSK. Cu un rezultat pozitiv în acest meci, trupa „Regelui” își consolidează fotoliul de lider în SuperLigă, iar noi vom paria în consecință.

Continuăm cu turneul de tenis ATP de la Santiago, unde Laslo Djere se va duela cu Joao Sousa. Acesta din urmă este un jucător care preferă terenurile hard, însă la Santiago se joacă pe zgură, suprafața favorită a lui Laslo Djere. Sârbul este un adevărat specialist pe această suprafață și ne așteptăm să obțină victoria.

Închidem cu baschet din NBA. Denver Nuggets, liderul Conferinței de Vest, se deplasează la Houston Rockets, una dintre cele mai modeste formații din actualul sezon de NBA. Vom paria pe succesul echipei lui Mike Malone.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Mar 20:30, Farul Constanța – Sepsi OSK, 1X – cota 1.31

Mar 20:30, Laslo Djere – Joao Sousa, 1 – cota 1.27

Mie 03:00, Houston Rockets – Denver Nuggets, 2 – cota 1.22

Cota totală: 2.02        

Analiza detaliată a acestor jocuri, poate fi găsită pe site-ul pariuri1x2.ro

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.