Biletul zilei pariuri1x2.ro, 28 septembrie: Veszprem – Dinamo în prim-plan!

Fotbalul e pe stand-by astăzi, aşa că mizăm pe oferte din handbal şi tenis pentru a ne dubla investiţia şi marţi.

28 sept. 2022, 10:23
Biletul zilei pariuri1x2.ro, 28 septembrie: Veszprem – Dinamo în prim-plan!

Biletul zilei pariuri1x2.ro. Miercuri mizăm împreună pe un mix de sporturi, handbal-tenis, cu ajutorul căruia țintim să ne dublăm împreună investiția. Vezi cum pariem!Biletul zilei pariuri1x2.ro

Debutăm în combo-ul de astăzi cu duelul din Liga Campionilor de handbal masculin dintre Veszprem și Dinamo. Echipa gazdă vine după două victorii impresionante în primele două runde în care a marcat 36 de goluri pe teren propriu cu PSG și 35 în deplasare la Porto. De partea cealaltă, formația noastra a pierdut 30-28 pe teren propriu cu Magdeburg și a remizat în deplasare cu GOG, 38-38. Așadar, diferența de valoare este evidentă și ținând cont de forța ofensivă a grupării din Ungaria, pariem pe minim 36 de goluri înscrise de Veszprem.

Închidem biletul zilei cu disputa din cadrul turneului de tenis masculin de la Tel Aviv dintre Dominic Thiem și Marin Cilic. Se joacă pe suprafață rapidă, iar sportivul din Croația are clar prima șansă la victorie. Nu ne complicăm și mizăm pe minim un set câștigat de Cilic.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Miercuri, 28 septembrie

19:45, Veszprem – Dinamo, gazdele peste 35.5 goluri, cota 1.74

20:00, Dominic Thiem – Marin Cilic, Cilic minim un set, cota 1.21

Cotă totală: 2.10

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.