Biletul zilei pariuri1x2.ro, 29 august: Start de săptămână cu US Open!

Începe ultimul mare turneu de Grand Slam al anului, oferta este bogată pentru iubitorii tenisului, iar primele tururi sunt excelente pentru pariori.

29 aug. 2022, 10:35
Biletul zilei pariuri1x2.ro, 29 august: Start de săptămână cu US Open!

Biletul zilei pariuri1x2.ro. Pentru prima zi a săptămânii am extras două selecții la US Open cu ajutorul cărora țintim să ne dublăm împreună investiția. Vezi cum pariem!

Biletul zilei pariuri1x2.roa

Debutăm în combo-ul de astăzi cu o dispută de pe tabloul feminin, Harriet Dart – Daria Kasatkina. Sportiva din Rusia traverseaza cel mai bun sezon al carierei și are o misiune simplă în prima rundă a turneului. Așadar, pariem pe un succes în două seturi obținut de Daria Kasatkina.

Închidem biletul zilei cu o partidă din întrecederea masculină, Carreno-Busta – Dominic Thiem. Ibericul vine după primul titlu ATP Masters 1000 al carierei, în timp ce austriacul este departe de sportivul din urmă cu câțiva ani. Carreno-Busta este clar jucătorul mai bun în acest moment și pariem că nu va ceda mai mult de un set în fața lui Thiem.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Luni, 29 august

21:15, Harriet Dart – Daria Kasatkina, 2-0 Kasatkina, cota 1.41

21:15, Carreno-Busta – Dominic Thiem, Carreno-Busta cu handicap de -1.5 seturi, cota 1.46

Cotă totală: 2.05

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.