Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 29 decembrie: Trei selecții din fotbal pentru profit!

Biletul Zilei Pariuri1x2.ro. Astăzi vom paria pe trei selecții din fotbal în încercarea de a ne dubla investiția. Vezi cum pariem!

29 dec. 2022, 15:46
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 29 decembrie: Trei selecții din fotbal pentru profit!

Biletul zilei pariuri1x2.ro. Prima selcție de pe Biletul Zilei vine din SuperLig, unde avem Sivasspor – Galatasaray. Galata ocupă poziția secundă în Turcia, iar cu un succes obținut astăzi, poate urca pe primul loc. Vom merge pe mâna oaspeților însă nu vom risca, pariul nostru fiind câștigător și la remiză.

Continuăm cu un duel din Anglia. În Championship, Millwall se va duela cu Bristol. De evidențiat ar fi că într-un  clasament al meciurilor cu peste 1,5 goluri marcate, Bristol ocupă prima poziție, cu 21 de partide de peste 1,5 goluri și doar 3 de sub, în timp ce Millwall ocupă locul 6 în acest top, cu un bilanț de 19-4. Acesta este și motivul pentru care ne așteptăm ca la această confruntare să avem minim două schimbări ale tabelei de marcaj.

Ultima selecție de pe Biletul Zilei vine din Portugalia, unde Sporting Lisabona va primi vizita celor de la Pacos Ferreira. Gazdele pornesc ca mari favorite în duelul cu „lanterna roșie”, iar noi vom paria în consecință.

Analiza detaliată a acestor jocuri, poate fi găsită pe site-ul pariuri1x2.ro

Biletul zilei pariuri1x2.ro

16:00 Sivasspor – Galatasaray, DNB 2 – cota 1.31

21:45 Millwall – Bristol, peste 1,5 goluri – cota 1.33

23:15 Sporting Lisabona – Pacos Ferreira, 1 & peste 1,5 goluri- cota 1.24

Cotă totală: 2.16   

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.