Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 29 februarie: SuperLiga ne livrează profitul!

Astăzi vom paria pe două selecții din fotbal, în încercarea de a ne dubla investiția. Vezi cum pariem, biletul zilei pariuri1x2.ro.  

29 feb. 2024, 10:22
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 29 februarie: SuperLiga ne livrează profitul!

Biletul Zilei Pariuri1x2.ro. Pentru început vom merge la duelul de pe „Anghel Iordănescu” dintre FC Voluntari și FCSB. În ciuda absențelor cu care se confruntă, FCSB are prima șansă în acest meci în fața unui adverdsar care nu se regăsește nici sub comanda lui Nicolae Dică, ilfovenii urmând a trage din greu pentru a se salva de la retrogradare.

A doua și totodată ultima selecție vine de pe „Municipal”, de la disputa FC Botoșani – Sepsi OSK Sf. Gheorghe.  „Lanterna roșie” va da totul pentru a aduna pe acest final de „regular” cât mai multe puncte în încercarea de a-și spori șansele în play-out de a evita „matineul”. De partea cealaltă, OSK-ul va forța victoria pentru a rămâne angrenată până la final în cursa pentru un loc în play-off. Anticipăm un meci deschis, spectaculos și cu goluri, motiv pentru care vom paria în consecință. De evidențiat ar fi că în ultimele trei „directe” selecția „peste 1.5 goluri” a fost câștigătoare, în două din aceste trei partide marcându-se de fiecare dată câte 7 goluri!

Biletul Zilei pariuri1x2.ro

Biletul Zilei
FC Voluntari – FCSB, X2 și peste 1.5 goluri – Cota 1.65
FC Botoșani – Sepsi OSK, peste 1.5 goluri-  cota 1.40

Cota totală: 2.31

Analiza detaliată a acestor jocuri, poate fi găsită pe site-ul pariuri1x2.ro.

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.