Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 29 noiembrie: Dubla pentru profit vine de la Mondialul din Qatar!

Astăzi vom miza pe două selecții din fotbal în încercarea de a ne dubla investiția. Pariurile noastre vin de la Cupa Mondială din Qatar . Vezi cum pariem!

29 nov. 2022, 09:22
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 29 noiembrie: Dubla pentru profit vine de la Mondialul din Qatar!

Biletul zilei pariuri1x2.ro. Deschidem Biletul Zilei cu partida Ecuador – Senegal, decisivă pentru calificarea în optimile Cupei Mondiale din Qatar. Partida se va disputa în cadrul rundei a treia Grupa A. Sud-americanilor le-ar conveni și o remiză în acest meci pentru a-și atinge obiectivul, în timp ce africanii nu au decât varianta victoriei pentru a trece de grupă. Valencia & co au arătat mai bine în primele doua etape, iar noi vom merge astăzi pe mâna sud-americanilor.

Rămânem în Grupa A a Mondialului pentru ultima selecție de pe Biletul Zilei, la duelul Olanda – Qatar. Gazdele competiției sunt fără punct după primele două meciuri, cedate la diferență de două goluri: 0-2 cu Ecuador și 1-3 cu Senegal. Olanda este cea mai puternică echipa a grupei și ne așteptăm să obțină o victorie la o diferență de cel puțin două goluri, motiv pentru care vom paria în consecință.

Analizele detaliate ale acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Marți, 29 noiembrie

17:00, Ecuador – Senegal, 1X- cota 1.41

17:00, Olanda – Qatar, H1 -1 goluri- cota 1.65

Cotă totală: 2.32

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.