Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 29 septembrie: 100% fotbal pentru un nou „VERDE”

Astăzi vom paria pe trei selecții din fotbal în încercarea de a ne dubla investiția. Vezi cum pariem!

29 sept. 2023, 10:04
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 29 septembrie: 100% fotbal pentru un nou „VERDE”

Biletul zilei pariuri1x2.ro. Prima selecție de pe Biletul Zilei vine de la duelul care va deschide runda a 11-a din SuperLigă de la Galați dintre Oțelul și Dinamo. Moldovenii trec printr-o perioadă bună, având o serie de 9 meciuri consecutive în meciurile oficiale fără eșec. Singura înfrângere a trupei pregătite de Dorinel Munteanu a fost înregistrată pe teren propriu cu FCSB, scor 0-2. Dinamo nu trece prin cea mai bună perioadă și e greu de crezut că va avea forța de a pleca cu toate punctele din Moldova, motiv pentru care vom paria pe un rezultat pozitiv al Galațiului.

Continuăm cu duelul din Bundesliga dintre Hoffenheim – Borussia Dortmund. Este o partidă care nu ar trebui să ducă lipsă de goluri, iar minim unul ne așteptăm să vină încă din prima repriză.

Ultima selecție de pe Biletul Zilei vine din Portugalia, unde este programat derby-ul Benfica – FC Porto. În 9 din ultimele 10 confruntări directe s-au marcat sub 3,5 goluri, deznodământ la care ne așteptăm și în disputa de astăzi.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Oțelul Galați – Dinamo București, 1X, cota 1.35

Hoffenheim – Borussia Dortmund, peste 0,5 goluri în prima repriză, cota 1.23

Benfica – FC Porto, sub 3,5 goluri, cota 1.37

Cota totală: 2.27

Analiza detaliată a acestor jocuri, poate fi găsită pe site-ul pariuri1x2.ro.

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.