Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 3 aprilie: 100% Cupa României pentru profit!

Astăzi vom paria pe două selecții din fotbal, în încercarea de a ne dubla investiția. Vezi cum pariem!

03 apr. 2024, 10:47
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 3 aprilie: 100% Cupa României pentru profit!

Biletul zilei pariuri1x2.roPentru început vom merge în Bănie la duelul FCU 1948 – FC Voluntari. Atât oltenii cât și ilfovenii sunt axați pe SuperLigă unde luptă din greu pentru evitarea retrogradării. Mai mult ca sigur că acest sfert de finală va fi trecut în plan secund de ambele formații, toată energia fiind canalizată spre etapa din week-end din play-out. Anticipăm un duel în care cei doi tehnicieni își vor asuma riscuri minime în încercarea de a scoate maxim și pariem în consecință.

A doua și totodată ultima selecție de astăzi vine de pe „Cluj Arena” de la disputa dintre „U” Cluj și FC Hermannstadt. „Șepcile Roșii” au prima șansă la calificare, avantajul terenului propriu urmând a fi un atu extrem de important în economia acestei confruntări. Și asta pentru că băieții lui Măldărășanu o reprezintă partidele din deplasare, unde echipa nu are aceeași exprimare ca pe teren propriu, evoluțiile fiind mult mai modeste decât cele de la Sibiu, stadion care va găzdui și finala competiției.

Biletul Zilei pariuri1x2.ro

Biletul Zilei
FCU 1948 – FC Voluntari, PSF X- Cota 1.70
„U” Cluj – FC Hermanstadt, „U” Cluj se califică- Cota 1.50

Cota totală: 2.55

Analiza detaliată a acestor jocuri, poate fi găsită pe site-ul pariuri1x2.ro.

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.