Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 3 mai: Dubla pentru profit vine din SuperLigă și Bundesliga!

Astăzi vom paria pe două selecții din fotbal, în încercarea de a ne dubla investiția. Vezi cum pariem!

03 mai 2024, 10:14
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 3 mai: Dubla pentru profit vine din SuperLigă și Bundesliga!

Astăzi vom paria pe două selecții din fotbal, în încercarea de a ne dubla investiția. Vezi cum pariem!

Biletul zilei pariuri1x2.ro   

Pentru început vom merge la Ovidiu la disputa Farul – Sepsi OSK. Trupa „Regelui” nu are decât varianta victoriei pentru a păstra șanse reale la un loc care să îi asigure prezența la startul ediției viitoare a cupelor europene. Chiar dacă nu mai au niciun obiectiv pe acest final de play-off, covăsnenii vin deciși la Ovidiu să contribuie la spectacol, iar noi vom paria în consecință.

A doua și totodată ultima selecție de astăzi vine din Bundesliga de la disputa dintre Hoffenheim și RB Leipzig, meci contând pentru etapa cu numărul 32.Gazdele luptă pentru poziția a 7-a, ultima care asigură prezența în cupele europene în sezonul viitor. Hoffenheim se află la doar o lungime de Freiburg și are nevoie de cele trei puncte având în vedere că mai sunt trei meciuri până la final de campionat. Formația gazdă are probleme în defensivă primind nu mai puțin de 63 de goluri. În schimb în atac lucrurile au stat bine, 55 de goluri marcate. De partea cealaltă, RB Leipzig și-a atins obiectivul fiind deja calificată în ediția următoare de Liga Campionilor. Oaspeții au practicat un joc foarte ofensiv, 73 de goluri marcate iar defensiva a fost bună, 35 de goluri primite. Pronosticul nostru pentru această partidă este 3-6 goluri în meci.

Biletul Zilei pariuri1x2.ro   

Biletul Zilei:

Farul – Sepsi OSK, 1X și peste 1.5 goluri –  Cota 1.40
Hoffenheim – RB Leipzig, 3-6 goluri în meci – Cota 1.44

Cota totală: 2.01

Analiza detaliată a acestor jocuri, poate fi găsită pe site-ul pariuri1x2.ro.

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.