Biletul zilei pariuri1x2.ro, 3 noiembrie: Am selectat pentru al 3-lea VERDE consecutiv | Vezi cum pariem!

Ieri am mizat pe un mix de sporturi, fotbal-tenis. Stefanos Tsitsipas l-a învins pe Daniel Evans (6-3, 6-4), Grigor Dimitrov a câștigat primul set cu Fabio Fognini (6-0), iar la fotbal, Real Madrid a câștigat cu Celtic (5-1). Astfel, ne-am dublat împreună investiția. Vezi cum pariem astăzi!

03 nov. 2022, 10:36
Biletul zilei pariuri1x2.ro, 3 noiembrie: Am selectat pentru al 3-lea VERDE consecutiv | Vezi cum pariem!

Biletul zilei pariuri1x2.ro. Începem cu fotbal. Real Sociedad și Manchester United se întâlnesc în ultima etapă a Grupei E din Europa League. Ambele grupări dunt deja calificate, dar formația condusă de Erik ten Hag are nevoie de un succes la minim două goluri diferență pentru a câștiga grupa. În aceste condiții, mizăm acoperit pe x2.

Continuăm cu baschet din NBA. Orlando Magic și Golden State Warriors se întâlnesc într-un meci în care oaspeții au clar prima șansă la victorie. Pariem logic pe succesul obținut de campioana en-titre.

Închidem biletul zilei cu tenis. Cori Gauff și Daria Kasatkina au pierdut primele două meciuri jucate la actuala ediție a Turneului Campioanelor. Astăzi, favorită este sportiva din SUA și mizăm simplu pe cel puțin un set câștigat de Cori Gauff.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Joi, 3 noiembrie

19:45, Real Sociedad – Manchester United, X2, cota 1.34

01:00, Orlando Magic – Golden State Warriors, Warriors castiga meciul, cota 1.26

02:00, Coco Gauff – Daria Kasatkina, minim un set Gauff, cota 1.30

Cotă totală: 2.19

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.