Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 3 noiembrie: Dubla pentru profit vine din tenis!

Astăzi vom paria pe două selecții din tenis în încercarea de a ne dubla investiția. Vezi cum pariem!

03 nov. 2023, 09:25
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 3 noiembrie: Dubla pentru profit vine din tenis!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Pentru început ne vom îndrepta atenția către duelul Alex De Minaur – Andrey Rublev de la Paris. Rublev a pierdut trei dintre precedentele patru dueluri directe cu Alex De Minaur, însă rusul este favorit în sala de la Paris. Australianul a avut noroc după ce Jannik Sinner a abandonat înainte de partida din faza optimilor de finală. În schimb, De Minaur nu a impresionat în primele două runde, cedând set atât în duelul cu Andy Murray, cât și în cel cu Dusan Lajovic. Rublev este în formă și ne așteptăm să se impună pentru a doua oară în cariera sa în fața lui De Minaur.

Cea de-a doua și totodată ultima selecție de pe Biletul Zilei vine de la disputa dintre Coco Gauff și Marketa Vondrousova. Aceasta din urmă nu mai are șanse la calificarea în semifinalele Turneului Campioanelor, în timp ce adversara din ultima etapă a fazei grupelor, Coco Gauff, încă speră să ajungă în acea rundă. Vondrousova nu a câștigat set în primele două partide, iar în meciul cu Gauff pornește cu șansa a doua, în special datorită mizei, care este prezentă doar în tabăra adversă. Mizăm pe victoria lui Coco Gauff.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Alex De Minaur – Andrey Rublev, 2, cota 1.45

Coco Gauff – Marketa Vondrousova, 1, cota 1.40

Cota totală: 2.03

Analiza detaliată a acestor jocuri, poate fi găsită pe site-ul pariuri1x2.ro.

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.