Biletul zilei pariuri1x2.ro, 3 octombrie: Luni, Chindia – Rapid în prim-plan!

În prima zi a săptămânii mizăm pe un mix de sporturi, fotbal-tenis, cu ajutorul căruia țintim să ne dublăm investiția. Vezi cum pariem!

03 oct. 2022, 10:11
Biletul zilei pariuri1x2.ro, 3 octombrie: Luni, Chindia – Rapid în prim-plan!

Biletul zilei pariuri1x2.ro. Deschidem combo-ul de astăzi cu partida dintre Madison Keys și Elena Rybakina de la turneul de tenis feminin de la Ostrava, Cehia. Se joacă în sală, pe suprafață rapidă, iar cotele pentru un succes al sportivei din Kazakhstan sunt în scădere. Nu ne complicăm și mizăm că Rybakina va câștiga cel puțin un set.

Rămânem tot la tenis, dar mergem la turneul masculin de la Nur-Sultan din Kazakhstan. Tot în sală, pe suprafață rapidă, Laslo Djere îl întâlnește pe Andrey Rublev. Sportivul rus este favorizat de condițiile în care se joacă și în mod normal, Rublev ar trebui să obțină victoria.

Închidem biletul zilei cu duelul dintre Chindia și Rapid. Echipa gazdă ocupă ultima poziție în Superligă și evidențiem faptul că este singura echipă fără victorie după 10 etape. În aceste condiții, mizăm acoperit pe x2 și punctăm faptul că formația lui Mutu se află pe locul secund cu un totat de 24 de puncte adunate în 11 runde.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Luni, 3 octombrie

16:00, Madison Keys – Elena Rybakina, Rybakina să câștige minim un set, cota 1.28

16:30, Laslo Djere – Andrey Rublev, Rublev să câștige, cota 1.23

21:00, Chindia – Rapid, x2, cota 1.31

Cotă totală: 2.06

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.