Biletul zilei pariuri1x2.ro, 30 august: Fotbal din Serie A & tenis de la US Open!

Dacă e marţi e tenis, dar şi fotbal. Vă prezentăm două oferte decente care, cu o investiţie pe măsură, vă pot aduce profit.

30 aug. 2022, 15:38
Biletul zilei pariuri1x2.ro, 30 august: Fotbal din Serie A & tenis de la US Open!

Biletul zilei pariuri1x2.ro. Marți mizăm pe un mix de sporturi, fotbal-tenis, cu ajutorul căruia țintim să ne dublăm împreună investiția. Vezi cum pariem!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Deschidem combo-ul de astăzi cu disputa din Serie A dintre Inter și Cremonese. Învins de Lazio în etapa precedentă, Simone Inzaghi nu concepe să piardă puncte în fața unei adversare clar inferioară valoric. Cremonese este nou promovată și a suferit 3 înfrângeri în primele 3 runde. Așadar, mizăm pe un succes clar al gazdelor și pariem că Inter se impune la minim două goluri diferență.

Închidem biletul zilei cu o dispută de pe tabloul feminin de la US Open, Emma Raducanu – Alize Cornet. Ofensiva sportivei din Marea Britanie ar putea face diferența, Cornet fiind genul de jucătoare care se bazează foarte mult pe jocul defensiv. Mizam pe victoria favoritei și punctăm faptul că Emma este deținătoarea trofeului de la US Open.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Marți, 30 august

21:45, Inter Milano – Cremonese, Inter cu handicap de -1.5 goluri, cota 1.38

02:00, Emma Raducanu – Alize Cornet, victorie Raducanu, cota 1.59

Cotă totală: 2.19

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.