Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 30 ianuarie: Dubla pentru profit vine din Premier League!  

Astăzi vom paria pe două selecții din fotbal, în încercarea de a ne dubla investiția. Vezi cum pariem!

30 ian. 2024, 10:15
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 30 ianuarie: Dubla pentru profit vine din Premier League!  

Biletul zilei pariuri1x2.ro. Ambele selecții de astăzi vin din intermediara programată în Premier League. Pentru început vom merge pe „City Ground” din Nottingham, unde gazdele, aflate pe locul 16 cu 20 de puncte, vor primi vizita celor de la Arsenal, „tunarii” ocupând locul 3 cu 43 de puncte. Vom miza pe forța londonezilor, care vor fi avantajați și de faptul că cei de la Nottingham nu vor conta pe mai mulți jucători importanți, o parte fiind la Cupa Africii.

Închidem cu duelul dintre Aston Villa și Newcastle. Echipa gazdă este una dintre cele mai solide echipe in Premier League când vine vorba despre partidele jucate acasă. Villa nu a mai pierdut pe teren propriu din septembrie, iar în campionat din februarie 2023. Ne așteptăm ca gazdele să câștige minim un punct și în duelul cu Newcastle, joc în care mizăm și pe maxim cinci modificări ale tabelei de marcaj.

Biletul Zilei pariuri1x2.ro

Nottingham Forest – Arsenal, 2 – cota 1.42

Aston Villa – Newcastle, 1X & sub 5,5 goluri – cota 1.42

Cota totală: 2.01

Analiza detaliată a acestor jocuri, poate fi găsită pe site-ul pariuri1x2.ro.

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.