Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 30 martie: Continuăm pe linia profitului cu tenis!

Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 30 martie: Astăzi vom paria pe două selecții din tenis în încercarea de a ne dubla investiția. Vezi cum pariem!

30 mart. 2023, 10:32
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 30 martie: Continuăm pe linia profitului cu tenis!

Biletul zilei pariuri1x2.ro. Pentru început vom merge în competiția feminină de la Miami unde Elena Rybakina se va duela cu Jessica Pegula. La Miami, Rybakina a scăpat de primele două jucătoare ale lumii, Iga Swiatek și Aryna Sabalenka. Jessica Pegula este cea mai periculoasă adversară a sa rămasă încă în competiție, și ne așteptăm ca sportiva din Kazakhstan să profite de acest tablou favorabil.

Rămânem la turneul de la Miami pentru ultima selecție, dar mergem pe tabloul masculin, unde cu Karen Khachanov se va duela cu Francisco Cerundolo. Khachanov a reușit prima victorie a carierei în fața lui Stefanos Tsitsipas, iar moralul său este la cote ridicate. Rusul are un adversar accesibl în faza sferturilor de finală, zguristul Francisco Cerundolo, motiv pentru care anticipăm o victorie bifată de favorit.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

20:00, Francisco Cerundolo – Karen Khachanov, 2, cota 1.37

20:00, Elena Rybakina – Jessica Pegula, 1, cota 1.54

Cota totală: 2.10         

Analiza detaliată a acestui joc, poate fi găsită pe site-ul pariuri1x2.ro

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.