Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 31 ianuarie: Atacăm „VERDELE” cu o triplă din Premier League!  

Astăzi vom paria pe trei selecții din fotbal, în încercarea de a ne dubla investiția. Vezi cum pariem!

31 ian. 2024, 09:15
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 31 ianuarie: Atacăm „VERDELE” cu o triplă din Premier League!  

Biletul zilei pariuri1x2.ro. Toate cele trei selecții pe care vom paria astăzi vin de la intermediara programată în Premier League.

Pentru început vom merge la Manchester unde City primește vizita celor de la Burnely, echipă pe care a reușit să o învingă cu scorul de 3-0 în tur. De această dată, „cetățenii” vor avea și avantajul terenului propriu, iar șansele să repete rezultatul din tur sunt extrem de ridicate.

Continuăm cu Tottenham – Brentford. Noua echipă a lui Drăgușin are în continuare numeroase absențe importante, însă nu par să fie foarte afectați de acest lucru. Spurs pornesc cu prima șansă în duelul cu Brentford și ne așteptăm să câștige minim un punct.

Închidem cu derby-ul dintre Liverpool și Chelsea. Dacă gazdele se află în lupta pentru titlu, în schimb londonezii continuă să dezamăgească prin jocul prestat. Ne așteptăm ca trupa lui Klopp să câștige minim un punct din această confruntare.

Biletul Zilei pariuri1x2.ro

Manchester City – Burnley, gazdele marchează peste 2,5 goluri – cota 1.52

Tottenham – Brentford, 1X – cota 1.22

Liverpool – Chelsea, 1X – cota 1.19

Cota totală: 2.20

Analiza detaliată a acestor jocuri, poate fi găsită pe site-ul pariuri1x2.ro.

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.