Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 31 ianuarie: „Combo” din tenis și baschet pentru ultimul „VERDE” din ianuarie!

Biletul Zilei Pariuri1x2.ro. Astăzi vom paria pe două selecții din tenis și baschet în încercarea de a ne dubla investiția. Vezi cum pariem!

31 ian. 2023, 09:23
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 31 ianuarie: „Combo” din tenis și baschet pentru ultimul „VERDE” din ianuarie!

Prima selecție de pe Biletul Zilei vine din tenis de la confruntarea dintre Madison Brengle – Shuai Zhang de la turneul WTA de la Lyon. Zhang se simte excelent în sala de la Lyon, fiind chiar campioana en-titre a turneului din Franța. În 2022, Shuai Zhang a câștigat turneul, cedând un singur set pe parcursul acestuia. Acum, în prima rundă a ediției din 2023 în care va căuta să-și apere titlul de anul trecut, aceasta o va avea în fața sa pe Madison Brengle, jucătoare care a pierdut toate cele trei partide jucate în acest sezon.

A doua și totodată ultima selecție de pe Biletul Zilei vine din NBA. Denver Nuggets ocupă prima poziție în clasamentul Conferinței de Vest, din NBA. Liderul va primi miercuri dimineață vizita celor de la New Orleans Pelicans, echipă care a ajuns la o serie de opt înfrângeri consecutive. Nu ne complicăm și pariem simplu pe victoria gazdelor.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Mar 15:30, Madison Brengle – Shuai Zhang, 2, cota 1.56

Mie 05:00, Denver Nuggets – New Orleans Pelicans, 1, cota 1.29

Cota totală: 2.01    

Analiza detaliată a acestor jocuri, poate fi găsită pe site-ul pariuri1x2.ro

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.