Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 31 mai: Final de lună cu tenis de la Paris!

Astăzi vom paria pe trei selecții din tenis, de la turneul de la Roland Garros, în încercarea de a ne dubla investiția. Vezi cum pariem!

31 mai 2023, 08:24
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 31 mai: Final de lună cu tenis de la Paris!

Biletul zilei pariuri1x2.ro. Prima selecție de pe Biletul Zilei vine de la disputa pe care compatrioata noastră, Irina Begu o va susține împotriva jucătoarei Sara Errani. Românca este mare favorită în duelul cu adversara de astăzi pe care a reușit să o învingă în minim de seturi în ultimele două întâlniri directe. Mizăm pe o victorie rapidă a compatrioatei noastre.

Tot pe favoriți vom paria și în ultimele două selecții de pe Biletul Zilei de astăzi, care vin de la turneul masculin de la Roland Garros. Karen Khachanov ar trebui să aibă o misiune facilă în fața lui Radu Albot, pe care ne așteptăm să-l învingă fără mari dificultăți. De asemenea, Alexander Shevchenko este debutant pe tabloul principal al unui turneu de mare slam, iar șansele să învingă un jucător de talia lui Lorenzo Musetti sunt minime.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Karen Khachanov – Radu Albot 1 – cota 1.17

Sara Errani – Irina Begu, scor corect 0-2 – cota 1.47

Lorenzo Musetti – Alexander Shevchenko, 1 – cota 1.27

Cota totală: 2.18

Analiza detaliată a acestor jocuri, poate fi găsită pe site-ul pariuri1x2.ro.

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.