Biletul zilei pariuri1x2.ro, 4 octombrie: Bayern & Liverpool ne livrează profitul!

Ca de fiecare dată încercăm să extragem cele mai simple și logice selecții pentru a ne dubla împreună investiția. Vezi cum pariem!

04 oct. 2022, 10:42
Biletul zilei pariuri1x2.ro, 4 octombrie: Bayern & Liverpool ne livrează profitul!

Biletul zilei pariuri1x2.ro. Seara de Liga Campionilor începe cu Bayern – Plzen, o deplasare infernală pentru campioana Cehiei. Bayern pornește ca mare favorită și promite spectacol în fața unei echipe care a încasat 5 goluri pe Camp Nou. Așadar, pariem pe victoria gazdelor la minim două goluri diferență.

Închidem biletul zilei cu o altă partidă în care avem o favorită clară, Liverpool – Rangers. Învinsă la Napoli în prima etapă, echipa lui Klopp are nevoie de victorie pentru a spera la prima poziție în grupă. De partea cealaltă, formația antrenată de Giovanni van Bronckhorst a suferit două înfrângeri în primele două etape, 4-0 la Amsterdam cu Ajax și 3-0 pe teren propriu cu Napoli. În aceste condiții, mizăm că Liverpool se va impune la minim două goluri diferență.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Marți, 4 octombrie

19:45, Bayern – Plzen, gazdele handicap -1.5 goluri, cota 1.52

22:00, Liverpool – Rangers, gazdele handicap -1.5 goluri, cota 1.45

Cotă totală: 2.20

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.