Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 5 aprilie: Extragem profitul din fotbal și tenis!

Astăzi vom paria pe două selecție din fotbal și tenis în încercarea de a ne dubla investiția. Vezi cum pariem!

05 apr. 2023, 12:34
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 5 aprilie: Extragem profitul din fotbal și tenis!

Biletul zilei pariuri1x2.ro. Deschidem Biletul Zilei cu o selecție din Premier League, unde Manchester United va primi pe teren propriu vizita celor de la Brentford. Duelul de pe „Old Trafford” este unul care nu ar trebui să ducă lipsă de cornere având în vedere că în actualul sezon de Premier League, partidele „diavolilor” au oferit în medie, 10.11 cornere pe meci, iar cele ale oaspeților 10 cornere pe partidă. Acesta este și motivul pentru care vom miza pe o dispută în care se vor executa minim 9 lovituri de la colțul terenului.

A doua și totodată ultima selecție de pe Biletul Zilei vine de la disputa dintre Luca van Assche – Alejandro Davidovich Fokina, care se va consuma în prima rundă a turneului ATP de la Estoril. Fokina a arătat o formă excelentă în sezonul de hard. Acum, ibericul revine pe suprafața sa favorita, zgura, iar primul meci de la Estoril, cu numărul 91 mondial, ar trebui să fie o simplă formalitate pentru iberic, iar noi vom paria în consecință.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Mie 20:30, Luca van Assche – Alejandro Davidovich Fokina, 2 – cota 1.43

Mie 22:00, Manchester United – Brentford, Peste 8.5 cornere – cota 1.45

Cota totală: 2.12

Analiza detaliată a acestui joc, poate fi găsită pe site-ul pariuri1x2.ro.

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.