Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 5 februarie: Premier League și SuperLigă pentru un debut de săptămână „VERDE”

Astăzi vom paria pe două selecții din fotbal, una din Premier League și alta din SuperLigă, în încercarea de a ne dubla investiția. Vezi cum pariem!

05 feb. 2024, 15:54
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 5 februarie: Premier League și SuperLigă pentru un debut de săptămână „VERDE”

Biletul zilei pariuri1x2.ro. Pentru început vom merge în Premier League, de la partida dintre Brentford și Manchester City, meci contând pentru etapa a 23-a. Oaspeții se află în urmărirea liderului Liverpool, care aseară au clacat în fieful lui Arsenal, și nu au voie să facă pași greșiți. Nu ne complicăm și pariem simplu pe victoria „cetățenilor”.

A doua și totodată ultima selecție de astăzi vine din SuperLigă, la duelul pe care liderul FCSB îl va susține contra campioanei en-titre a României, Farul Constanța. Pe „Național Arena” se anunță un meci spectaculos, iar noi vom ține cont de acest aspect și vom miza pe „ambele înscriu sau peste 2.5 goluri”, selecție câștigătoare în cinci din ultimele șase „directe”.

Biletul Zilei pariuri1x2.ro

Biletul Zilei
FCSB – Farul, Ambele înscriu sau peste 2.5 goluri – cota 1.53
Brentford – Manchester City, 2 – cota 1.38
Cota totală: 2.11

Analiza detaliată a acestor jocuri, poate fi găsită pe site-ul pariuri1x2.ro.

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.