Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 5 ianuarie:  Derby-ul Chelsea – Manchester City, în prim-plan pentru un nou „VERDE!” 

Deschidem Biletul Zilei cu derby-ul din Premier League dintre Chelsea și Manchester City. Cu o victorie la Londra, „cetățenii” se apropie la cinci puncte de liderul Arsenal. Completăm cu tenis!

05 ian. 2023, 10:18
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 5 ianuarie:  Derby-ul Chelsea – Manchester City, în prim-plan pentru un nou „VERDE!” 

Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 5 ianuarie: Astăzi vom paria pe trei selecții din fotbal și tenis în încercarea de a ne dubla investiția. Vezi cum pariem!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Deschidem Biletul Zilei cu derby-ul din Premier League dintre Chelsea și Manchester City. Cu o victorie la Londra, „cetățenii” se apropie la cinci puncte de liderul Arsenal. Trupa lui Pep Guardiola vine după semieșecul  de pe teren propriu, 1-1 cu Everton și ne așteptăm să fie mult mai eficienți în fieful lui Chelsea.

Ultimele două selecții de pe Biletul Zilei vin din tenis și nu ar trebui să ne dea deloc emoții. La „United Cup” în Australia, Iga Swiatek se va duela cu Jessica Pegula. Poloneza și-a subordonat adversara în ultimele patru „directe”, cedând un singur set și ne așteptăm ca vineri dimineață lidera WTA să-și treacă în cont un nou succes în fața americancei.

Tot la „United Cup”, dar în competiția masculină, Lorenzo Musetti îl întâlnește pe Michail Pervolarakis, jucător aflat pe locul 506 mondial. Ne așteptăm ca italianul să bifeze o victorie categorică în Australia și pariem în consecință.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

J 22:00, Chelsea – Manchester City, DNB 2 –  cota 1.26

V 04:00, Iga Swiatek – Jessica Pegula, 1 – cota 1.25

V 11:30, Michail Pervolarakis – Lorenzo Musetti, sub 20.5 game-uri – cota 1.30

Cota totală: 2.04        

Analiza detaliată a acestor jocuri, poate fi găsită pe site-ul pariuri1x2.ro

Dacă pariezi biletul la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.