Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 6 februarie: Dubla pentru profit vine din fotbal!

Astăzi vom paria pe două selecții din fotbal, în încercarea de a ne dubla investiția. Vezi cum pariem!

06 feb. 2024, 09:28
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 6 februarie: Dubla pentru profit vine din fotbal!

Biletul zilei pariuri1x2.roPentru început vom merge în Cupa Franței, la disputa dintre Sochaux și Rennes. Oaspeții pleacă favoriți la califcare în acest duel de pe „Stade Auguste Bonal” din Montbéliard. Avizați de surprizele pe care cei de la Sochaux le-au oferit în această competiție KO, prin eliminarea prim-divizionarelor Lorient și Remis, băieții lui Julien Stephan vor trata cu maximă atenție partida în încercare de a-și atinge obiectivul, respectiv calificarea în următorul act al Cupei Franței.

A doua și totodată ultima selecție de astăzi vine din Premiership la disputa dintre Rangers și Aberdeen. Gazdele au un debut de an de excepție, cu 4 victorii din tot atâtea posibile și un golaveraj de 11-1. Cu siguranță că pe „Ibrox”, echipa lui Philippe Clement va forța din start pentru a-și apropia victoria contra unui adversar în fața căruia are de luat și o revanșă după ultimele două „directe” din campionat.

Biletul Zilei pariuri1x2.ro

Sochaux – Rennes, PSF 2 – Cota 1.45
Rangers – Aberdeen, Rangers, peste 1.5 goluri – Cota 1.40
Cota totală: 2.03

Analiza detaliată a acestor jocuri, poate fi găsită pe site-ul pariuri1x2.ro.

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.