Biletul zilei pariuri1x2.ro, 6 octombrie: Am extras pentru al 3-lea VERDE consecutiv!

Ieri ne-am dublat din nou investiția! Am mizat pe cel puțin un set câștigat de Barbora Krejcikova în partida de tenis cu Shelby Rogers (6-2, 6-2), pe victoria obținută de Dinamo în meciul de handbal cu Porto (32-27) și pe cel puțin 3 goluri înscrise de Manchester City în duelul din Liga Campionilor cu FC Copenhaga (5-0). Așadar, ieri zi de profit, vezi cum pariem astăzi!

06 oct. 2022, 10:34
Biletul zilei pariuri1x2.ro, 6 octombrie: Am extras pentru al 3-lea VERDE consecutiv!

Biletul zilei pariuri1x2.ro. Debutăm cu partida dintre Anett Kontaveit și Tereza Martincova din cadrul turneului de tenis feminin de la Ostrava, Cehia. Se joacă în sală pe suprafață dură, iar diferența de valoare este evidentă în favoarea sportivei din Estonia. Pariem simplu pe succesul obținut de Kontaveit.

Continuăm cu duelul din Europa League dintre Omonia Nicosia și Manchester United. Chiar dacă Erik ten Hag va odihni câțiva jucători importanți, gruparea de pe Old Trafford ar trebui să obțină lejer victoria în fața unei adversare care a suferit două înfrângeri în primele două etape. Mizăm pe succesul oaspeților.

Închidem biletul zilei cu Vive Kielce – Kiel, dispută din Liga Campionilor de handbal masculin. De punctat este faptul că formația din Polonia s-a impus în ultimele 5 confruntări directe disputate pe teren propriu. Ne așteptăm la o desfășurare asemănătoare a meciului și pariem pe succesul obținut de Vive Kielce.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Joi, 6 octombrie

19:00, Anett Kontaveit – Tereza Martincova, Kontaveit să câștige, cota 1.26

19:45, Omonia – Manchester United, oaspeții să câștige, cota 1.25

21:45, Vive Kielce – Kiel, Vive Kielce să câștige, cota 1.47

Cotă totală: 2.31

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.