Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 7 februarie: Continuăm pe linia profitului cu „Sportul Rege”

Astăzi vom paria pe două selecții din fotbal, în încercarea de a ne dubla investiția. Vezi cum pariem!

07 feb. 2024, 09:34
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 7 februarie: Continuăm pe linia profitului cu „Sportul Rege”

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Pentru început vom merge la disputa Feyenoord – AZ Alkmaar din sferturile de finală ale Cupei Olandei. Sunt toate premisele să asistăm la un duel spectaculos, cum au fost majoritatea confruntărilor dintre cele două, motiv pentru care vom paria în consecință. De evidențiat ar fi că Feyenoord are ascendent moral asupra adversarei sale, dat și de victoria din urmă cu doar câteva zile.

A doua și totodată ultima selecție de astăzi vine din Hexagon, unde Lyon va lupta cu Lille în optimile de finală ale Cupei Franței. În ciuda diferenței existente în Ligue 1 între cele două, gazdele fiind pe locul 15 cu 19 puncte, iar oaspeții pe locul 4 cu 35 de puncte, este greu de pronosticat numele formației care își va continua aventura în Cupa Franței. Sunt toate premisele ca duelul de pe „Parc Olympique Lyonnais” să fie spectaculos, cu goluri, motiv pentru care vom paria în consecință.

Biletul Zilei pariuri1x2.ro

Biletul Zilei

Lyon – Lille, Ambele înscriu sau peste 2.5 goluri – Cota 1.42

Feyenoord – AZ Alkmaar, Gol marcat în ambele reprize – Cota 1.47

Cota totală: 2.08

Analiza detaliată a acestor jocuri, poate fi găsită pe site-ul pariuri1x2.ro.

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.