Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 7 martie: Europa League în prim-plan pentru profit!

Astăzi vom paria pe două selecții din fotbal, în încercarea de a ne dubla investiția. Vezi cum pariem!

07 mart. 2024, 08:18
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 7 martie: Europa League în prim-plan pentru profit!

Biletul zilei pariuri1x2.roPentru început vom merge la AS Roma – Brighton. Gazdele au prima șansă la victorie pe „Olimpico” însă are dezavantajul de a juca decisivul în Anglia. În ciuda faptului că Brighton nu mai este echipa din sezonul trecut, anticipăm o „dublă” echilibrată. În privința jocului de joi vom ține însă cont de forța pe care „giallorossii” o au pe „Olimpico” unde au un singur eșec în ultimele 17 meciuri oficiale și vom paria în consecință.

Închidem cu Marseille- Villareal. În ciuda faptului că a câștigat la ultima vizită în Franța, învingând în grupele EL pe cei de la Rennes cu 3-2, Villarreal are a doua șansă pe „Velodrome”, unde mai mult ca sigur că Marseille va juca în 12, cunoscut fiind modul în care fanii își încurajează favoriții. În plus, OM abordează cu un moral bun duelul, dat și de cele trei victorii consecutive, motiv pentru care vom paria în consecință.

Biletul Zilei pariuri1x2.ro

Biletul Zilei
AS Roma – Brighton, AS Roma câștigă oricare repriză – Cota 1.57
Marseille – Villareal, Marseille câștigă oricare repriză – Cota 1.47

Cota totală: 2.30

Analiza detaliată a acestor jocuri, poate fi găsită pe site-ul pariuri1x2.ro.

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.