Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 8 aprilie: Start profit cu fotbal din SuperLigă!

Astăzi vom paria pe două selecții din fotbal, în încercarea de a ne dubla investiția. Vezi cum pariem!

08 apr. 2024, 09:49
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 8 aprilie: Start profit cu fotbal din SuperLigă!

Biletul zilei pariuri1x2.roPentru început vom merge în Copou la Poli Iași – FCU 1948. Cele două formații sunt apropiate din punct de vedere valoric, dovadă în acest sens fiind și situația în clasament, unde sunt despărțite de doar o lungime. Presiunea este uriașă atât pe moldoveni cât și pe olteni și mai mult ca sigur că vom asista la un duel extrem de echilibrat, cum au fost și cele două din „regular”, motiv pentru care vom paria în consecință.

A doua și totodată ultima selecție de astăzi vine de la Galați de la disputa Oțelul – Dinamo. Presiunea este pe „câini” care vin în Moldova de pe loc direct retrogradabil. „Alb-roșii” speră să profite de starea de oboseală a moldovenilor, care vin după 120 de minute de joc la mijlocul săptămânii trecute la Craiova în Cupa României unde au eliminat Universitatea din competiție. De altfel, pentru Dorinel Munteanu există pericolul ca elevii săi să se gândească deja la semifinala de Cupă, pe care o vor susține cu „U” Cluj și să treacă următoarele meciuri din play-out în plan secund.

Biletul Zilei pariuri1x2.ro

Biletul Zilei
Oțelul – Dinamo, Peste 1.5 goluri – Cota 1.50
Poli Iași – FCU 1948, PSF X- Cota 1.70

Cota totală: 2.55

Analiza detaliată a acestor jocuri, poate fi găsită pe site-ul pariuri1x2.ro.

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.