Biletul zilei pariuri1x2.ro, 8 august: Marți, profitul vine din tenis!

Pentru astăzi am extras trei selecții din tenis cu ajutorul cărora țintim să ne dublăm împreună investiția. Vezi cum pariem!

09 aug. 2022, 09:28
Biletul zilei pariuri1x2.ro, 8 august: Marți, profitul vine din tenis!

Biletul zilei pariuri1x2.ro. Debutăm cu o partidă din cadrul turneului de tenis feminin de la Toronto, Madison Brengle – Coco Gauff. Se joacă pe suprafață rapidă, iar cotele pentru o victorie obținută de Coco sunt clar în scădere. Suntem de acord cu bookmakerii și mizăm pe succesul obținut de Gauff.

Pentru a doua selecție, rămânem în Canada, dar mergem la turneul masculin de la Montreal, acolo unde Cameron Norrie îl întâlnește pe Brandon Nakashima. Britanicul s-a impus fără set pierdut în ultimele două confruntări directe, pe iarbă și pe suprafață rapidă. În mod normal, ar trebui să asistăm la un nou succes obținut de Norrie.

Închidem biletul zilei cu o altă confruntare de la Montreal, Sebastian Baez – Nick Kyrgios. Finalist la Wimbledon și apoi câștigător la Washington, sportivul australian ar trebui să obțină victoria fără prea mari probleme. Evidențiem faptul că în singura confruntare directă disputată la Indian Wells în 2022, Kyrgios a câștigat 6-4, 6-0.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Marți, 9 august

18:00, Madison Brengle – Coco Gauff, Gauff să câștige, cota 1.13

22:00, Cameron Norrie – Brandon Nakashima, Norrie să câștige, cota 1.49

22:30, Sebastian Baez – Nick Kyrgios, Kyrgios să câștige, cota 1.21

Cotă totală: 2.03

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.