Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 8 decembrie: Atacăm profitul cu fotbal și baschet!

Astăzi vom paria pe trei selecții din fotbal și baschet în încercarea de a ne dubla investiția. Vezi cum pariem!

08 dec. 2023, 09:15
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 8 decembrie: Atacăm profitul cu fotbal și baschet!

Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 8 decembrie: Pentru început vom merge în Portugalia unde Benfica va primi vizita celor de la Farense, a 8-a clasată din Portugalia. Trupa din Lisabona are o medie de două goluri marcate pe meci în partidele disputate pe teren propriu, una care ne așteptăm să se respecte și după această confruntare.

A doua selecție de pe Biletul Zilei vine de la derby-ul din Serie A dintre Juventus și Napoli. În acest sezon, torinezii au arătat mai bine și ne așteptăm să marcheze minim un gol în fața campioanei en-titre.

Închidem Biletul Zilei cu disputa din NBA dintre Denver Nuggets și Houston Rockets. Cele două se întâlnesc pentru ultima dată în acest sezon regular. Precedentele trei partide au fost câștigate de echipa care a avut avantajul terenului propriu, motiv pentru care mizăm pe victoria campioanei en-titre din NBA.

Biletul Zilei pariuri1x2.ro

Benfica – Farense, gazdele peste 1,5 goluri – cota 1.24

Juventus – Napoli, gazdele peste 0,5 goluri – cota 1.29

Denver Nuggets – Houston Rockets, 1 (inclusiv prelungiri) – cota 1.29

Cota totală: 2.06

Analiza detaliată a acestor jocuri, poate fi găsită pe site-ul pariuri1x2.ro.

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.