Biletul Zilei Pariuri1X2.ro. 8 din ultimele 11 selecţii au fost câştigătoare. Vezi cum pariem azi

Ieri nu am avut emotii deosebite cu varianta de bilet oferita de redactia www.pariuri1x2.ro . Am mizat pe sucesul Germaniei in meciul cu Camerun, scor 3-1, dar si pe cel putin doua goluri in partidele Tromso - Sandefjord si Chile - Australia. Meciul din Norvegia s-a decis repede, 1-1 inca de la pauza, in timp ce la duelul cilienilor am evitat cu brio mini surpriza si X-ul final.

26 iun. 2017, 08:00
Biletul Zilei Pariuri1X2.ro. 8 din ultimele 11 selecţii au fost câştigătoare. Vezi cum pariem azi

Biletul zilei 

Meciurile ce compun biletul zilei vin din Norvegia, Islanda si Iralnda. Mizam pe o noua evolutie consistenta a lui Molde, la Stromsgodset, trupa aflata in zona retrogradarii, cu 3 victorii si golaveraj 15-20 in 13 etape. In plus, Molde vine dupa 3 victorii in ultimele 4 runde.

Grindavik, a doua clasata in prima liga islandeza, joaca la Breidablik, locul 8. Surprinzator, gazdele sunt favorite destul de certe ale jocului, chiar daca Grindavik are succese pe linie si 6 goluri inscrise in primele 3 deplasari ale stagiunii.

In Irlanda, Dundalk si-a depus candidatura ferma la ocuparea locului 2, aceasta in conditiile in care Cork nu are adversar in actuala stagiune. Astazi, pe teren propriu, Dundalk joaca impotriva ultimei clasate, Galway. Pariul 1 solist are mare valoare, dar si 2 sau mai multe reusite ale gazdelor sunt de luat in calcul.

Biletul zilei

20:00 Stromsgodset – Molde, 2 cu handicap +1.5

21:45 Dundalk – Galaway, gazdele peste 1.5 goluri

23:00 Breidablik – Grindavik, oaspetii marcheaza

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.

CITESTE SI: