Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 8 februarie: Combo din fotbal și tenis pentru profit!

Astăzi vom paria pe două selecții din fotba și tenis în încercarea de a ne dubla investiția. Vezi cum pariem!

08 feb. 2023, 09:59
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 8 februarie: Combo din fotbal și tenis pentru profit!

Biletul zilei pariuri1x2.ro. Pentru început vom merge în Premier League unde are loc restanța din etapa a 8-a dintre Manchester United și Leeds United. „Diavolii” l-au pierdut pe Casemiro în victoria obținută în fata celor de la Crystal Palace, însă chiar și fără acesta, trupa lui Erik Ten Hag are armele necesare pentru a se impune pe Old Trafford în fața celor de la Leeds United.

Închidem cu duelul din cadrul turneului WTA de la Abu Dhabi dintre Marta Kostyuk – Belinda Bencic. În runda anterioară, Marta a reușit să o elimine din competiție pe Sorana Cirstea în trei seturi. Acum, sportiva din Ucraina o va avea în fața sa pe campioana olimpică en-titre, Belinda Bencic. Acesta este și motivul pentru care ne așteptăm ca jucătoarea clasată pe locul 9 în ierarhia WTA să se impună fără emoții, la fel cum s-a întâmplat și în precedentul duel direct câștigat de Belinda Bencic la Miami, în 2022, cu scorul de 6-3, 6-1.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Mie 15:30, Marta Kostyuk – Belinda Bencic, 2, cota 1.36

Mie 22:00, Manchester United – Leeds United, 1, cota 1.49

Cota totală: 2.02

Analiza detaliată a acestor jocuri, poate fi găsită pe site-ul pariuri1x2.ro

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.