Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 8 ianuarie: Fotbal și tenis pentru primul „VERDE” al săptămânii!

Astăzi vom paria pe trei selecții din fotbal și tenis în încercarea de a ne dubla investiția. Vezi cum pariem!

08 ian. 2024, 11:16
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro, 8 ianuarie: Fotbal și tenis pentru primul „VERDE” al săptămânii!

Biletul zilei pariuri1x2.ro. Pentru prima selecție de pe Biletul Zilei vom merge în FA Cup la duelul dintre Wigan și Manchester United. Este singurul trofeu la care United mai are șanse în acest sezon. În mod normal, Erik ten Hag nu va risca nimic in această deplasare și va trimite în teren cea mai bună echipă. Totuși, șansele să asistam la spectacol din partea „diavolilor” sunt minime, având în vedere faptul că United practică un fotbal de slabă calitate încă din startul sezonului. În mod normal, oaspeții se vor impune, dar vor marca maxim 2-3 goluri.

Continuăm cu tenis feminin de la Adelaide. Laura Siegemund se prezintă la Adelaide dupa ce a câștigat United Cup cu echipa Germaniei. Acolo a evoluat doar în proba de dublu mixt. În primul tur de la Adelaide, Siegemund o va avea în fața sa pe Lidumila Samsonova, numărul 15 mondial. Laura s-a impus în partida directă din 2023, însă rusoaica este în avantaj în disputele directe, având două victorii. Samsonova nu va mai repeta prestația modestă de la Zhengzhou și va obține un nou succes în fața Laurei Siegemund.

Închidem tot cu tenis feminin. Marie Bouzkova este o jucătoare excelentă pe hard, foarte solidă în defensivă și exactă atunci când trece în atac. Viktorija Golubic nu mai reușește să impresioneze în proba de simplu, iar șansele să învingă o sportivă de talia lui Marie sunt minime. Bouzkova s-a impus în două din precedentele trei întâlniri directe, 6-4, 6-4 în duelul din 2023 și ne așteptăm să se impună și astăzi.

Biletul Zilei pariuri1x2.ro

Wigan – Manchester United, sub 4.5 goluri – cota 1.22

Marie Bouzkova – Viktorija Golubic, 1 – cota 1.32

Liudmila Samsonova – Laura Siegemund, 1 – cota 1.27

Cota totală: 2.04

Analiza detaliată a acestor jocuri, poate fi găsită pe site-ul pariuri1x2.ro.

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.