Biletul zilei pariuri1x2.ro: Am extras pentru a 3-a zi consecutivă de profit!

Ieri am făcut din nou profit cu biletul zilei. Naționala de handbal feminin a Suediei a obținut calificarea în fața Coreei de Sud (39-30), la tenis Reilly Opelka l-a învins pe Galan Riveros (2-0), iar la fotbal am mizat pe "1 cu handicap 0" la Dinamo Zagreb – Legia Varșovia. Această ultimă partidă s-a încheiat 1-1, iar selecția noastră a primit cota 1. Pentru astăzi am extras două selecții din Europa League cu ajutorul căror țintim profitul. Ne dublăm investiția mizând pe favorite. Vezi cum pariem!

05 aug. 2021, 10:08
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Am extras pentru a 3-a zi consecutivă de profit!

Biletul zilei pariuri1x2.ro.

Deschidem biletul zilei cu duelul dintre Galatasaray și St. Johnstone. Formația din Turcia a fost eliminată din Liga Campionilor de PSV, în timp ce adversara sa este prezentă în această competiție grație câștigării Cupei Scoției. Diferența de valoare este evidentă și ar fi o imensă surpriză dacă Galatasaray nu ar reuși să se impună.

Închidem cota 2 cu partida dintre Rapid Viena și Anorthosis. Gazdele au fost eliminate din Liga Campionilor de Sparta Praga, în timp ce adversara sa a obținut prezența în acest sezon de Liga Europa datorită faptului că a câștigat Cupa Ciprului. Diferenta de valoare și de experiență europeană este clar în favoarea gazdelor și evidențiem faptul că Anorthosis a disputat un singur meci oficial în ultimele două luni și jumatate. Pariem pe victoria obținută de Rapid Viena.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Joi, 5 august

21:00, Galatasaray – St. Johnstone, 1, cota 1.3021:30, Rapid Viena – Anorthosis, 1, cota 1.55

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.