Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Am pregătit două pronosticuri cu care ne dublăm miza vineri seară

Un gol în plus marcat joi de Arsenal ne-a pus capăt seriei de trei bilete câștigătoare de săptămâna aceasta. A fost totuși o săptămână excelentă și țintim îmbunătățirea bilanțului cu biletului de azi.

30 nov. 2018, 09:32
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Am pregătit două pronosticuri cu care ne dublăm miza vineri seară

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Două remize consecutive pentru Sparta Rotterdam au dus la pierderea primei poziții în clasamentul din Eerste Divisie. Deplasarea pentru meciul cu Helmond, ultima clasată, este însă ocazia perfectă pentru a câștiga trei puncte ce i-ar permite să țină pasul cu Go Ahead Eagles. Gazdele au pierdut fiecare din ultimele patru meciuri jucate, încasând cel puțin două goluri de fiecare dată. Pariem pe victoria oaspeților, al căror atac ar trebui să speculeze slăbiciunile din defensiva adversă.

Runda din Premier League debutează azi cu partida dintre Cardiff și Wolverhampton. În ciuda unei serii de cinci meciuri fără victorie, Wolverhampton va spera să nu plece cu mâna goală de la Cardiff. „Lupii” au înscris în cinci din ultimele șase deplasări și vor spera să reușească asta și pe terenul penultimei clasate. Cardiff nu va fi însă ușor de învins. Moralul echipei este unul bun, după ce s-a impus în doua din ultimele trei partide în fața propriilor fani. Noi pariem pe faptul că se va marca de cel puțin două ori în această confruntare.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Ora 21:00 Helmond – Sparta Rotterdam, 2, cota 1,42
Ora 22:00 Cardiff – Wolverhampton, Peste 1,5 goluri, cota 1,44

Cota Finală: 2,04

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.