Biletul zilei pariuri1x2.ro: Am selectat pentru al 3-lea „verde” consecutiv: FCSB – Șahtior Karagandy în prim-plan!

Biletul zilei pariuri1x2.ro: Incepe fotbalul la Jocurile Olimpice și ne îndreptăm atenția către duelul dintre Egipt și Spania.

22 iul. 2021, 08:41
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Am selectat pentru al 3-lea „verde” consecutiv: FCSB – Șahtior Karagandy în prim-plan!

Biletul zilei. Ieri ne-am dublat din nou investiția! Am pariat pe 3 selecții din preliminariile Ligii Campionilor: pe victoria obținută de Legia în partida cu Flora (2-1) și pe câte minim două goluri în alte două meciuri, Malmo – HJK (2-1) și PSV – Galatasaray (5-1). Vezi combo-ul de astăzi!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Incepe fotbalul la Jocurile Olimpice și ne îndreptăm atenția către duelul dintre Egipt și Spania. Ibericii au o reprezentativă impresionantă și evidențiem fotbaliști ca Unai Simon, Pau Torres, Eric Garcia, Pedri, Dani Olmo și Mikel Oyarzabal care au jucat pentru Spania la Campionatul European. Așadar,  pariem pe victoria obținută de naționala iberică.

Pentru a doua selecție ne îndreptăm atenția către preliminariile Ligii Campionilor, la disputa dintre Molde și Servette. Ambele grupări vin din campionate în care se marchează mult și sunt două echipe cărora le place să joace ofensiv. În aceste condiții pariem simplu pe cel puțin două schimbări ale tabelei de marcaj.

Închidem cota 2 cu o altă partidă din preliminariile Ligii Campionilor, FCSB – Șahtior Karagandy. Diferența de valoare este evidentă în favoarea echipei noastre. Remarcăm faptul că lotul gazdelor este evaluat la aproximativ 31 de milioane de euro, în timp ce adversara sa este cotată la doar 7 milioane de euro. Nu ne complicăm și pariem logic pe succesul obținut de FCSB.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Joi, 22 iulie

10:30, Egipt – Spania, 2, cota 1.25

19:00, Molde – Servette, peste 1.5 goluri, cota 1.30

21:30, FCSB – Șahtior Karagandy, 1, cota 1.28

COTA TOTALĂ: 2.08

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.