Biletul zilei pariuri1x2.ro: Am selectat pentru al 3-lea verde „consecutiv”. Fotbal şi tenis!

Ieri a fost din nou "verde". Am pariat pe victoria gazdelor în Bodo Glimt – Stromsgodset (7-2), pe cel mult un gol în prima repriză a meciului Finlanda - Rusia (0-1) și pe "1 cu handicap 0" la Italia – Elvetia (3-0). Vezi cum pariem astăzi!

17 iun. 2021, 10:27
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Am selectat pentru al 3-lea verde „consecutiv”. Fotbal şi tenis!

Biletul zilei pariuri1x2.ro. În primul meci al zilei de la EURO 2020, se vor întâlni Ucraina și Macedonia pe Arena Națională din București. Ambele reprezentative au pierdut primul meci, astfel că un alt pas greșit ar fi echivalent cu eliminarea. Formația condusă de Andriy Shevchenko are prima șansă la victorie, fiind echipa mai valoroasă. Pariem pe „1 cu handicap 0” și în cazul în care partida se va încheia la egalitate, selecția noastră va primi cota 1.

Pentru a doua selecție mergem la turneul masculin de tenis de la Londra, acolo unde Viktor Troicki îl va întâlni pe Frances Tiafoe. Se joacă pe iarbă și evidențiem faptul că sportivul american vine dupa 6 victorii consecutive pe această suprafață, câștigând săptămâna trecută turneul de la Nottingham. În aceste condiții mizăm pe succesul obținut de Tiafoe.

Închidem cota 2 cu ultima partidă a zilei de la EURO 2020, Olanda – Austria. Ambele grupări vin după victorii. Reprezentativa batavă a învins-o pe Ucraina cu 3-2, în timp ce formația germanului Franco Foda a trecut cu 3-1 de Macedonia de Nord. Așadar, sunt două grupări care au calitate în atac și mizăm pe un meci cu minim două schimbări ale tabelei de marcaj.

Citeşte şi Biletul zilei pariuri1x2.ro: Ieri a fost „verde”. Astăzi, 100% fotbal!

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Joi, 16 iunie

16:00, Ucraina – Macedonia de Nord, Ucraina cu handicap 0, cota 1.22

18:30, (tenis) Troicki – Tiafoe, 2, cota 1.36

22:00, Olanda – Austria, peste 1.5 goluri, cota 1.25

COTA TOTALĂ: 2.07

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.

Citeşte şi Marele premiu la Loto 6/49 a fost câştigat. Biletul norocos a fost jucat la Blaj