Biletul zilei pariuri1x2.ro: Am selectat pentru al 4-lea VERDE consecutiv!

Ieri ne-am dublat investiția cu selecții din fotbal, tenis și baschet. S-au marcat minim două goluri în disputa din Rusia dintre FK Akron și FC Fakel (2-0), Djokovic l-a învins pe Rublev (6-3, 6-2), iar Zenit s-a impus în partida cu ALBA Berlin (75-66) din Euroligă. Astfel, am bifat al 3-lea "verde" consecutiv. Pentru astăzi am extras trei selecții din fotbal cu ajutorul cărora țintim din nou profitul.

18 nov. 2021, 09:15
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Am selectat pentru al 4-lea VERDE consecutiv!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Debutăm în combo-ul de joi cu partida din liga a 3-a din Franța dintre Bourg en Bresse și Chambly. Cu alte cuvinte, lidera și cea mai bună ofensivă din această divizie primește vizita echipei de pe 12 care vine după 8 etape consecutive de „peste 1.5 goluri”. Sunt șanse mari ca această linie să se mențină și pariem pe cel puțin două schimbări ale tabelei de marcaj.

Pentru a doua selecție ne îndreptăm atenția către disputa din Cupa Portugaliei dintre Sporting și Varzim. Gruparea gazdă are clar prima șansă la victorie în fața unei formații care se află în „zona roșie” a ligii secunde. Mizăm pe un start de partidă spectaculos și pariem pe cel puțin un gol marcat în prima repriză.

Închidem biletul zilei cu meciul dintre Patronato și Lanus. Cu 29 de goluri primite în 20 de etape, echipa gazdă are una dintre cele mai slabe defensive din Argentina. De partea cealaltă, adversara sa este neînvinsă în ultimele 5 runde și a marcat în 16 din ultimele 17 meciuri din competiția internă. Pariem logic pe cel puțin un gol înscris de Lanus, selecție câștigătoare în toate cele 8 confruntări directe.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Joi, 18 noiembrie

20:00, Bourg en Bresse – Chambly, peste 1.5 goluri, cota 1.34

22:15, Sporting – Varzim, peste 0.5 goluri în prima repriză, cota 1.26

00:15, Patronato – Lanus, oaspeții să înscrie, cota 1.25
COTA TOTALĂ: 2.11

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.