Biletul zilei pariuri1x2.ro: Anglia – Danemarca în prim-plan!

Astăzi vom miza împreună pe un mix de sporturi cu ajutorul căruia țintim să ne dublăm împreună investiția. Ne îndreptăm atenția către EURO 2020, Liga Campionilor și Wimbledon.

07 iul. 2021, 10:27
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Anglia – Danemarca în prim-plan!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Pentru început mergem pe iarba londoneză, acolo unde în competiția masculină, Karen Khachanov îl întâlnește pe Denis Shapovalov. Tenismenul canadian aflat pe locul al 12-lea ATP are prima șansă la victorie. În plus, adversarul său vine după un meci de 5 seturi care s-a încheiat cu 10-8 în decisiv. În aceste condiții mizăm pe succesul obținut de Shapovalov.

Pentru a doua selecție ne îndreptăm atenția către primul tur preliminar al Ligii Campionilor, la disputa dintre Dinamo Zagreb și Valur. Diferența de valoare și de experiență este evidentă și fără să ne complicăm mizăm simplu pe victoria campioanei Croației.

Închidem cota 2 cu semifinala de la EURO 2020 dintre Anglia – Danemarca. Reprezentativa antrenată de Southagte este favorită să se califice în ultimul act al competiției. În plus, partida se va disputa la Londra, pe Wembley. Așadar, pariem logic pe calificarea Angliei.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Miercuri, 7 iulie

15:00, (tenis) Khachanov – Shapovalov, Shapovalov să câștige, cota 1.3620:00, Dinamo Zagreb – Valur, gazdele să câștige, cota 1.17

22:00, Anglia – Danemarca, Anglia se califică, cota 1.33

COTA TOTALĂ: 2.11

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.