Biletul zilei pariuri1x2.ro: Arsenal, Chelsea și Basel ne aduc astăzi pe plus!

Selecția zilei are în vedere doua dispute din Premier League, dar și confruntarea total dezechilibrată dintre Basel și Lausanne. Vezi biletul zilei pregatit de redactia www.pariuri1x2.ro.

09 sept. 2017, 08:34
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Arsenal, Chelsea și Basel ne aduc astăzi pe plus!

Biletul zilei 

După eșecurile legate cu Stoke și Liverpool, Arsenal are șansa revirimentului. ”Tunarii” joacă astazi acasă, cu Bournemouth, echipa fără niciun punct contabilizat, dar cu 5 goluri încasate în primele 3 runde. Pariem pe cel puțin două reușite ale trupei lui Wenger.

Leicester – Chelsea este unul dintre meciurile ”de văzut” ale rundei cu numărul 4 din Premier League. Se vor înfrunta doua formații de calitate, în meciurile cărora golurile nu se lasă așteptate. Pontul nostru este pe minimum 2 modificări ale tabelei.

Cum am amintit, avem și un pont din Elveția pe biletul zilei. Mizăm pe succesul formației FC Basel, acasă, cu Lausanne. Oaspeții sunt ultimii clasați, cu 2 puncte și golaveraj 8-16 după 6 etape!

CITESTE SI:

Biletul zilei 

17:00, Arsenal – Bournemouth, Arsenal peste 1.5 goluri, cota 1.29
17:00, Leicester City – Chelsea, peste 1.5 goluri, cota 1.26
20:00, Basel – Lausanne, Basel sa castige, cota 1.23

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.