Biletul zilei pariuri1x2.ro: Astăzi 100% tenis. Vezi cum pariem!

Joi ne îndreptăm atenția doar către tenis și mizăm împreună pe trei selecții cu ajutorul cărora țintim să ne dublăm învestiția.

28 iul. 2022, 09:45
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Astăzi 100% tenis. Vezi cum pariem!

Biletul zilei pariuri1x2.ro. Debutăm cu disputa dintre Iga Swiatek și Gabriela Lee din cadrul turneului feminin de la Varșovia. Lidera mondială nu își propune să stea mult timp pe teren și sunt șanse mari să asistăm la un meci scurt. În aceste condiții mizăm pe cel mult 18 game-uri.

Tot pe zgură, dar la Umag în Croația, Lorenzo Musetti îl întâlnește pe Marco Cecchinato. Un duel între doi sportivi din Italia în care Lorenzo pleca cu prima șansă. Mizăm logic pe succesul obținut de Musetti, tenismen care s-a impus în singura confruntare directă, în 2021 la Roland Garros.

Închidem biletul zilei cu un duel între doi sportivi din Australia, Alex de Minaur – James Duckworth. Se joacă la Atlanta, pe suprafață rapidă și fără să ne complicăm, mizăm pe favoritul 3 al competiției. Așadar, victorie Alex de Minaur.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Joi, 28 iulie

15:00, Iga Swiatek – Gabriela Lee, sub 18.5 game-uri, cota 1.31

17:00, Lorenzo Musetti – Marco Cecchinato, Musetti să câștige, cota 1.31

02:00, Alex de Minaur – James Duckworth, Alex de Minaur să câștige, cota 1.26

Cotă totală: 2.16

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.