Biletul zilei pariuri1x2.ro: Astăzi, câştigurile vin astfel. Top 3 pariuri!

Nicio noutate! După eliminarea profesionistă a riscurilor, biletul propus ieri de redacția www.pariuri1x2.ro a fost încă o data câștigător. Variantele selectate au avut în vedere cel puțin 2 goluri în meciurile Midtjylland – Horsens (scor 4-2) și Concordia – Craiova (scor 1-2), precum și șansa dubla, 1x, în Schalke – Mainz. ”Minerii” s-au impus cu 2-0.  

21 oct. 2017, 07:46
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Astăzi, câştigurile vin astfel. Top 3 pariuri!

Biletul zilei

Nu ne abatem de la ritmul pozitiv și trendul consacrat. Și astăzi pariem simplu și logic, pe 3 pronosticuri pregătite să ne dubleze din nou suma pariata.
Investim pe maximum 3 goluri marcate în Amiens – Bordeaux și Huddersfield – Manchester United. În privința disputei din etapa a 9-a de Premier League, șansele să asistăm și la o victorie a oaspeților sunt importante. Totuși, ne-am obișnuit deja cu jocul economicos al ”diavolilor” sub comanda lui Mourinho, technician pragmatic, interesat doar de victorii, în detrimentul spectacolului.  

Ultima variantă de pe bilet vine din Serie A. Sampdoria n-ar trebui să se încurce, pe teren propriu, cu modesta Crotone. Noi alegem o varianta mai safe, pe cel puțin o repriză câștigată de trupa genoveză.

Biletul zilei

17:00, Huddersfield – Manchester Utd, sub 3.5 goluri, cota 1.32
19:00, Sampdoria – Crotone, Sampdoria sa castige cel putin o repriza, cota 1.25
21:00, Amiens – Bordeaux, sub 3.5 goluri, cota 1.24

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.