Biletul zilei pariuri1x2.ro: Astăzi, Chelsea – Real Madrid în prim-plan!

Ca de fiecare dată încercăm să extragem cele mai simple și logice selecții pentru a ne dubla împreună investiția. Vezi cum pariem!

05 mai 2021, 08:58
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Astăzi, Chelsea – Real Madrid în prim-plan!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Pentru început ne îndreptăm atenția către Liga 1, la partida dintre Hermannstadt și FC Viitorul. Gruparea oaspete are doua puncte peste adversara sa care se afla pe loc retrogradabil. Evidențiem faptul că FC Viitorul a fost învinsă o singură dată în ultimele 7 confruntări directe si pariem pe x2.

Pentru a doua selecție mergem la semifinala din Liga Campionilor dintre Chelsea și Real Madrid. În prima manșă, pe Alfredo di Stéfano a fost 1-1, scor stabilit încă din minutul 29. Foarte probabil vom asista la un retur în care ambii antrenori nu își vor asuma mari riscuri. În aceste condiții pariem pe cel mult 3 schimbări ale tabelei de marcaj.

Închidem cota 2 cu partida dintre Rio Ave si Sporting. Formatia vizitatoare este lideră în Portugalia, având 4 lungimi peste FC Porto. Ba mai mult, Sporting este neînvinsă în acest sezon, înregistrând 23 de victorii și 7 remize. Pariem pe x2.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Miercuri, 5 mai

14:15, Hermannstadt – FC Viitorul, x2, cota 1.42

22:00, Chelsea – Real Madrid, sub 3.5 goluri, cota 1.22

23:15, Rio Ave – Sporting, x2, cota 1.16
COTA TOTALĂ: 2.00

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.