Biletul zilei pariuri1x2.ro: Astăzi, fotbal și tenis »» Vezi selecțiile!

Miercuri mizăm pe un mix de sporturi, fotbal-tenis, cu ajutorul căruia țintim să ne dublăm investiția.

30 iun. 2021, 10:42
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Astăzi, fotbal și tenis »» Vezi selecțiile!

Biletul zilei pariuri1x2.ro. 

Pentru început mergem la turneul masculin de tenis de la Wimbledon, acolo unde Frances Tiafoe îl întâlnește pe Vasek Pospisil. Sportivul american vine dupa o victorie impresionantă în turul anterior, 3-0 cu finalistul de la Roland Garros, Stefanos Tsitsipas. În aceste condiții, mizăm că Tiafoe va câștiga cel puțin două seturi în fața lui Pospisil.

Pentru a doua selecție ne îndreptăm atenția către fotbal, la disputa dintre Rosenborg și Haugesund din prima ligă a Norvegiei. Evităm pariurile clasice de tipul 1,x,2 și pariem pe minim două schimbări ale tabelei de marcaj. Evidențiem faptul că echipa gazdă are o medie incredibilă de 4.4 goluri pe meci în partidele disputate la Trondheim în acest sezon.

Închidem biletul zilei tot cu o dispută din Norvegia, Sandefjord – Bodo Glimt. Campioana en titre și lidera din acest moment are clar prima șansă la victorie pe terenul unei echipe aflate în „zona roșie”. Mizăm pe „2 cu handicap 0” și în cazul în care partida se încheie la egalitate, selecția noastră primește cota 1.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Miercuri, 30 iunie

18:00, (tenis) Tiafoe – Pospisil, Tiafoe peste 1.5 seturi, cota 1.36

19:00, Rosenborg – Haugesund, peste 1.5 goluri, cota 1.20

19:00, Sandefjord – Bodo Glimt, 2 cu handicap 0, cota 1.25

COTA TOTALĂ: 2.04

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.