Biletul Zilei Pariuri1x2.ro. Astăzi investim pe spectacolul din Europa League. Top 3 variante

Am pășit cu dreptul în luna noiembrie. Biletul zilei oferit ieri nu a garantat profit 100%, dar nici nu a fost pierzător. Sevilla a câștigat cel puțin o repriză în meciul cu Spartak Moscova (scor final 2-1), iar în Porto – Leipzig s-au marcat repede cele două goluri de care aveam nevoie, într-un succes cu 3-1 al lusitanilor. Pontul pentru confruntarea Tottenham – Real Madrid, sub 4 goluri asiatic, a primit în final cota 1, în meci marcându-se de exact 4 ori. Victoria cu 3-1 a fost de partea londonezilor, calificați matematic, după acest rezultat, în optimile Ligii Campionilor.

02 nov. 2017, 08:32
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro. Astăzi investim pe spectacolul din Europa League. Top 3 variante

Biletul zilei

Pentru varianta de joi, redacția site-ului www.pariuri1x2.ro selectează 3 pariuri pe goluri din Europa League.

În bătălie directă pentru calificarea din grupa FCSB-ului, Viktoria Plzen și Lugano își vor măsura din nou forțele. Acum două săptămâni, pe pământ elvețian, oaspeții de astăzi au câștigat cu scorul de 3-2. Plzen caută revanșa și al 9-lea succes consecutiv acasă, în toate competițiile.

Basaksehir își joacă ultima șansă la calificare, dintr-o grupa C extrem de echilibrată. Nici adversara de astăzi, Hoffenheim, una din trupele de top ale Bundesligii, nu stă mai bine în clasament, singurele puncte bifate de germani fiind cele din meciul direct de acasă, câștigat cu 3-1. Anticipam cel puțin două modificări ale tabelei și în partida de la Istanbul.

Ultimul pariu de pe bilet este tot pe goluri, dar ”asiatic”. Pariem peste 2 cu handicapul amintit în Rijeka – Austria Viena. Daca se vor consemna exact 2 goluri în partida din Croația, miza ne va fi returnată. După 3 etape disputate, Rijeka, poziția a 3-a, are golaveraj 6-6. Vienezii, ultimii clasați, au încasat deja 10 goluri, dar au și marcat cel puțin o dată în fiecare meci.

Biletul zilei

20:00 Rijeka – Austria Viena, peste 2 goluri asiatic

20:00 Basaksehir – Hoffenheim, peste 1.5 goluri

22:05 Plzen – Lugano, peste 1.5 goluri 

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.