Biletul zilei pariuri1x2.ro: Astăzi investim pe variante din tenis şi baschet!

Deschidem săptămâna de profit! În zilele următoare, fotbalul va lipsi aproape cu desăvârșite din ofertele caselor de pariuri, în condițiile toate competițiile importante intră în pauza dictată de meciurile pe care echipele naționale le vor disputa în preliminariile Euro 2020. Ne reprofilăm!

11 nov. 2019, 09:02
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Astăzi investim pe variante din tenis şi baschet!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Cautam din nou câștigul în variante logice și bine analizate. Astăzi pariem pe o victorie repurtată de Medvedev în jocul cu Tsitsipas, din prima zi a Turneului Campionilor. Deși vorbim de doi jucători încă tineri, statistica deja consemnează 6 partide directe. Toate au revenit jucătorului rus, care va porni cu un ascendent moral formidabil, în jocul programat începând cu ora 16:00, în Q2 Arena din Londra.

Dacă vom avea câștig de cauză cu pronosticul din tenis, verdictul final în ceea ce privește varianta de bilet propusă, va veni la primele ore ale zilei de marți. Aceasta pentru că pariem pe Boston Celtics – Dallas Mavericks, confruntare din NBA în care anticipăm spectacol. Pontul nostru este pe cel puțin 208 puncte marcate, în timpul regulamentar al disputei.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

16:00, D. Medvedev – S. Tsitsipas, 1, cota 1.42
02:30, Boston Celtics – Dallas Mavericks, peste 207,5 puncte, cota 1.42

COTA TOTALĂ: 2.01

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.