Biletul zilei pariuri1x2.ro: Astăzi, profitul vine din fotbal & handbal!

Ca de fiecare dată încercăm să extragem cele mai simple și logice selecții pentru a ne dubla împreună investiția.

10 mart. 2022, 09:22
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Astăzi, profitul vine din fotbal & handbal!

Biletul zilei pariuri1x2.ro. Deschidem combo-ul de astăzi cu disputa dintre Unirea Constanța și Petrolul. Lidera ligii secunde are clar prima șansă la victorie pe terenul unei grupări care ocupă locul al 17-lea și care a primit 51 de goluri în 18 meciuri. Pariem logic pe 2 solist.

A doua selecție vine din Liga Campionilor de handbal masculine, acolo unde Barcelona o întâlnește pe Flensburg. Catalanii au neapărat nevoie de o victorie pentru a spera la calificarea în sferturile de finală, în timp ce adversara sa și-a atins obiectivul în această grupă, calificarea în optimi. Mizăm simplu pe o victorie obținută de Barcelona.

Închidem biletul zilei cu Norwich – Chelsea. Gruparea londoneză are clar prima șansă la victorie pe terenul ultimei clasate din Premier League. „Canarii” sunt cu un picior în Championship și evidențiem faptul că în turul campionatului au fost învinși cu 7-0 pe Stamford Bridge. Pariem pe succesul obținut de Chelsea.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Joi, 10 martie

19:30, Unirea Constanța – Petrolul, 2, cota 1.34

19:45, (handbal) Barcelona – Flensburg, 1, cota 1.25

21:30, Norwich – Chelsea, 2, cota 1.27

Cotă totală: 2.12

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.